Maserati Merak eladó. 1973 Benzin 3000 ccm autó

Maserati Merak eladó. 1973 Benzin 3000 ccm autó

26 350 000 Ft


1.tulajdonostól, végig Mazda márkaszervizben szervizelt, vezetett szervizkönyves, törésmentes, megkímélt szép állapotban.
Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú autó, normál használatban volt, a családban előbb második, majd harmadik autóként használtuk.
A nyári gumi alufelnin! A gépkocsihoz tetőcsomagtartót és 2015 évi Pest megyei autópálya matricát is adunk! Csak magánszemélyek érdeklődését várjuk a megadott telefonszámon! A gépkocsi napközben megtekinthető Budapesten (X.
A hirdetésben feltüntetett adatokat, extrákat kérjük a vásárlás előtt személyesen ellenőrizze, mivel elírás a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhat! (I.
Újszerű állapotú Fluence vár Rád kereskedésünkben még 3 éve gyártói garanciával, sérülésmentes múlttal és remek felszereltséggel.
Eladó Ford Mondeo! Valós 189 ezer km! Szép megvigyázott állapotú az autóm! Saját tulajdonomban van! Koppanásmentes futóművel és hibátlan motorral.
1, 5 literes dízel 4 literes fogyasztással ( ez valós és nem a hivatalos, a hivatalos fogyasztás ennél még alacsonyabb ), dinamikus, 260 Nm nyomatékkal és 6 sebességes váltóval

www.okoshazmester.hu
Gyártmány:Maserati
Típus:Merak
Évjárat:1973
Motor cm3:3000
Motor teljesítmény:0 Le
Futott Km:72000

Elérhetőség:

e-mail
További információk