Lancia Beta eladó. 1983 Benzin 2000 ccm autó

Lancia Beta eladó. 1983 Benzin 2000 ccm autó

1 984 000 Ft


Igény szerint teljes körű ügyintézés az okmányirodai átírásig, biztosítások kötését, műszaki vizsgáztatást, és az eredetvizsgálat elkészítését is vállajuk a helyszínen.
Az árat nem befolyásolja a vásárlás módja! Hirdetésünk valóságtartalmáról, kérem győződjön meg személyesen telephelyünkön.
Plusz extraként szolgál az autó származása, németországi, normális kulturált körülmények között használták és rendszeresen hivatalos szervizben szervizeltették.
Különleges, egyedi színkombináció, rendkívül megkímélt, szép állapotban! 100 Le, kapcsolható SPORT üzemmód, multikormány, panoráma tető, plusz a fenti extrák.
Teljes nagy szervíz után, megkímélt állapotban, szakadás mentes utastér, kopogás mentes futómű, kitünő motorral és váltóval eladó.
Közel tíz évig egy gazdánál, ami pozitívan meg is látszik a gk állapotán, kortársainál jóval szebb, és megkíméltebb műszaki állapotban lévö jármű.
Nagyon megkímélt állapotban lévő PT cruiser egyedi bicolor fényezéssel, hihetetlenül megkímélt, makulátlan belső térrel, szinte karcmentes fényezéssel

www.okoshazmester.hu
Gyártmány:Lancia
Típus:Beta
Évjárat:1983
Motor cm3:2000
Motor teljesítmény:122 Le
Futott Km:105744

Elérhetőség:

e-mail
További információk